تأثیرات COVID-19 در بخش محصولات کشاورزی

باوجود تفاوت جمعیتی، کشاورزی منبع اصلی ثبات اقتصادی – اقتصادی جهانی است. به دلیل بیماری همه گیر COVID-19 ، تمام اعضای سازمان بهره وری آسیایی با خطراتی برای بخش های کشاورزی خود مواجه هستند. در یک گزارش جدید، اطلاعات و بینش های موجود در دسترس عموم 19 نفر از افرادی که در مناطق مربوط به محصولات غذایی کار می کنند، برای ترسیم خط مشی هایی که هر یک برای کاهش تهدیدهای امنیت غذایی و جلوگیری از گرسنگی دنبال می کنند، تهیه شده است.

سازمان بهره وری آسیایی اخیراً مقاله ای تحت عنوان “تأثیرات COVID-19 در بخش محصولات غذایی کشاورزی: ​​سیاست های امنیت غذایی اعضای سازمان بهره وری آسیا” به مجله علوم کشاورزی (جلد 15 ، شماره 2 ، مه 2020) ارائه داده است. این گزارش حاکی از آن است که چالش های قریب الوقوع، میان مدت و طولانی مدت امنیت غذایی ناشی از COVID-19 در میان اعضای سازمان بهره وری آسیایی متفاوت است، علاوه بر تأکید بر نیاز به نهاده های مهم کشاورزی، مانند کودها و دانه های بی خطر و با کیفیت، برای تأمین فصلی تقویم های زراعی. هرچه اقدامات مهار COVID-19 در جای خود باقی بماند، فرآیند بازیابی برای اطمینان از تولید صاف مواد غذایی، دسترسی به مواد غذایی و تغذیه اصلی و تجارت بین المللی مواد غذایی چالش برانگیزتر خواهد بود.

مقاله در مجله علوم کشاورزی – سریلانکا ارائه شده است.

لینک مقاله برای علاقه مندان به زبان انگلیسی

منبع: سایت سازمان بهره وری آسیایی

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *