مجوز گردشگری مجازی و اجرای حجره‌های نوآوری در تبریز

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی از صدور نخستین مجوز کسب‌وکارهای گردشگری در فضای مجازی در این استان خبر داد.

احمد حمزه‌زاده با اشاره به ‌ضرورت ایجاد اشتغال با استفاده از ظرفیت فناوری‌های نوین در صنعت گردشگری خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و قابلیت‌هایی که در بخش گردشگری استان وجود دارد بهره‌مندی از ظرفیت فضای مجازی به منظور معرفی در سطح ملی و بین‌المللی امری ضروری است.

وی اظهار کرد: صدور این مجوز به‌‌منظور تسهیل و رونق فعالیت بخش‌خصوصی در فضای مجازی است و تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی دارای شرایط می‌توانند گواهینامه کسب‌وکارهای گردشگری در فضای مجازی را دریافت کنند. حمزه‌زاده گفت: صاحب کسب‌وکار پس از دریافت گواهینامه می‌تواند در حوزه اطلاع‌رسانی، بازاریابی، فروش و استارت‌آپ‌های خدمات گردشگری فعالیت کند و از حمایت‌های اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مراکز شتاب‌دهنده نیز بهره‌مند شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌دستی آذربایجان‌شرقی افزود: شرایط فعلی کشور و استان پیامی قابل‌تامل برای ما به‌منظور لزوم تقویت گردشگری مجازی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های آن دارد و در این راستا اداره کل میراث فرهنگی استان طی سال‌جاری بر تقویت ظرفیت‌های مجازی و توسعه دیجیتال مارکتینگ در این حوزه متمرکز شده و با فراهم‌سازی شرایط لازم درصدد ایجاد بستر مفید فعالیت برای جوانان است، زیرا صنعت گردشگری جهانی، صنعتی همه‌جانبه و گسترده است.

وی همچنین از آغاز مراحل اجرایی راه‌اندازی حجره‌های نوآوری در بازار تاریخی تبریز خبر داد و گفت: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه‌ای چهارجانبه مابین معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، استانداری، بنیاد نخبگان و این اداره‌کل به‌منظور توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و ایجاد زیست‌بوم کارآفرینی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این حوزه، مراحل اجرایی راه‌اندازی حجره‌های نوآوری در بازار تاریخی تبریز آغاز شده است.

حمزه‌زاده با بیان اینکه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و بهره‌مندی از دانش افراد متخصص و مستعد به‌منظور رونق تولید داخل از اهداف این اداره‌کل در ایجاد این حجره‌های نوآورانه است، افزود: با توجه به اینکه بازار تاریخی تبریز شاهرگ اقتصادی آذربایجان است، از این‌رو با بهره‌مندی از دانش روز متخصصان می‌توان بخش اقتصادی این مرکز اقتصادی و فرهنگی را رونق بخشید.

وی تاکید کرد: این حجره‌ها در محل بازار تاریخی تبریز با هدف انتقال نوآوری و فناوری به کسب‌وکارهای سنتی، آشنایی افراد مستعد با حوزه‌های مختلف اشتغال، ایجاد ارزش افزوده با برقراری ارتباط با بازارهای بین‌المللی و رونق تولید داخلی در بخش‌های مختلف بازار تاریخی تبریز راه‌اندازی می‌شوند.

اشتراک گذاری:



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *